Cum să crești vânzările cu tichete de vacanță.

Turismul românesc are nevoie de o schimbare majoră în perioada aceasta. Te-ai gândit la beneficiile promovării turismului online? Dacă ai făcut-o deja și ți-ai creat o strategie, te felicit. Dacă însă nu știi exact în ce direcție urmează să-ți canalizezi forțele în viitor apropiat, urmărește sugeștia noastră pentru încurajarea cu succes a turismului intern.

Deși contactul tău cu clienții s-a schimbat, trebuie să ai în vedere faptul că mulți încă își doresc cu nerăbdare să călătorească, iar o mare parte dintre ei vor alege în 2020 să facă acest lucru în țară. Numărul celor care dispun de tichete de vacanță este semnificativ și cu tehnica potrivită, vei putea atrage vânzări fără să fii nevoit să te întâlnești fizic cu clientul tău. Ba mai mult, vei putea atrage clienți din orice parte a țării dacă vei avea o abordare corectă în online.

Ai auzit de Cardul de vacanță? Acest card reprezintă versiunea electronică a tichetelor de vacantă pe suport de hârtie și poate fi folosit ca metodă de plată online. El reprezintă un beneficiu garantat de stat și prevăzut în bugetul instituțiilor publice, ceea ce înseamnă că un număr destul de mare de angajați vor dispune de acesta.

Ce ai spune dacă de astăzi ai putea confirma rezervări pe baza acestei metode de plată?

Poate nu ai știut până acum faptul că prezența cardului de vacanță a crescut semnificativ motivația de a călători în rândul salariaților, datorită simplătății sale. Te încurajez să fii printre primele agenții de turism care oferă acest tip de servicii. De ce să faci asta? Pentru că este simplu, rapid, modern și aduce un plus de valoare.

TravelFuse îți pune la dispoziție această inovație, prin implementarea unui sistem de plată adaptat vacanțelor electronice. Suntem singura firmă de software de pe piață care a reușit implementarea cu succes a metodei de plata cu tichete de vacanță pe suport card, bucurându-ne de susținerea emitenților de carduri de acest tip.

Noi îți oferim acces și control permanent asupra rezervărilor venite prin intermediul acestui canal. Dacă ți-ai dat deja seama că acest instument are puterea de a promova masiv și indirect România, înseamnă că ești pe drumul cel bun.

Care sunt avantajele cardului de vacanță pe care le poți folosi în promovarea agenției tale?

  1. Plata serviciilor turistice se poate face de la distanță, indiferent de locația clientului tău, acesta urmând să primească în format electronic toate documentele necesare călătorie sale.
  2. Contravaloarea sejurului va fi achitată exact conform pachetului turistic solicitat de către client, fără rotunjiri, cum se obișnuia în cazul voucherelor de hârtie.
  3. Poți garanta clientului tău posibilitatea de a-și petrece vacanța chiar și după expirarea valabilității tichetelor, atâta timp cât achiziționarea serviciilor turistice a fost făcută în termenul viabil, chiar dacă data călătorie este ulterioară.
  4. În magazinul tău online de vacanțe poți afișa o gamă largă de produse turistice, în destinații multiple, cu disponibilitate și preț în timp real.
  5. 5. Clientul tău poate beneficia de reduceri specifice achitând integral și va avea suport online inclus.

Dacă aceste benificii încă nu te-au convins, vreau să te gândești la faptul că plățile online sunt considerate cele mai sigure instrumente de plată. Începe acum să-ți încurajezi turiștii să cumpere cu încredere de la tine servicii de cazare, masă, transport, agrement, tratament și orice alte servicii conexe. Noi te asigurăm că pagina de plată dispune de o conexiune securizată.

Dă startul campaniilor tale de promovare evidențiind aspectele de mai sus și vei observa că rezultatele nu se vor lăsa așteptate.

Cu ajutorul TravelFuse și TU te vei putea număra printre primele agenții de turism care vor permite plățile online prin cardul de vacanță. Nu pierde startul în trendul 2020!

Ne dorim să te ajutăm și îți garantăm că implementarea se face extrem de usor. Îți suntem alături și te ghidăm, astfel încât, la final ne vom putea mândri cu faptul că împreună am făcut schimbarea.

Online e mai simplu