Întrebări frecvente - TravelFuse Ecommerce.

1. Cui se adresează platforma TravelFuse Ecommerce?

Tuturor celor care dețin o agenție de turism și își doresc să își dezvolte afacerea și în mediul online.

2. Câți turoperatori pot integra în magazinul meu online?

Oricâți dorești. În funcție de pachetul pe care il alegi, poți folosi platforma fără să integrezi niciun turoperator ci doar să îți adaugi pachetele tale turistice sau, poți alege să integrezi toți turoperatorii pe care îi avem în ofertă. Consultă aici lista turoperatorilor integrați.

3. Trebuie să am contract de colaborare cu turoperatorii pe care vreau să îi integrez?

Da, este nevoie, întrucât va trebui să soliciți date de conectare API/XML din partea fiecărui turoperator pe care vrei să îl integrezi.

4. Cum știu ce pachet mi se potrivește?

Analizează-ți dorințele, nevoile de business și bugetul iar apoi alege dintre cele 3 pachete de abonament: Start-up 2.0, Standard 2.0 și Standard+ 2.0. Fiecare pachet include o serie de funcționalități specifice care îți pot susține planul de dezvoltare (vezi aici lista tuturor funcționalităților disponibile în funcție de pachet). Dacă dorești mai multe funcționalități poți oricând să faci upgrade până la pachetul Standard+ 2.0 în care sunt incluse toate funcționalitățile actuale și viitoare.

5. Ce beneficii îmi aduce pachetul Start-up 2.0?

Pachetul Start-up 2.0 te ajută să îți dezvolți un magazin online cu o investiție redusă; ai posibilitatea să integrezi un număr minim de 10 turoperatori, însă beneficiezi de funcționalități limitate.

6. Care este diferența dintre pachetul Standard 2.0 și pachetul Standard+ 2.0?

Pe lângă investiția financiară, pachetul Standard+ 2.0 aduce în plus o serie de funcționalități pe partea de instrumente de promovare online targetată și opțiuni avansate de personalizare.

7. Cum îmi pot personaliza magazinul online?

În funcție de pachetul ales, ai posibilitatea să îți administrezi magazinul online prin schimbarea culorilor, modificarea textelor existente, adăugarea de galerii foto și video la nivel de țară, destinație și hotel/ circuit, modificarea conținutului ofertelor transmise de turoperatori, crearea unui blog etc.

8. Cum mi se actualizează ofertele pe website?

Ofertele se actualizează automat, conform cu sistemele de rezervări ale turoperatorilor pe care ai ales să îi integrezi atât în privința tarifelor, cât și a condițiilor de plată sau anulare pe fiecare ofertă în parte.

9. Pot afișa pe website recenzii ale clienților mei sau diferite articole utile?

Dacă alegi pachetul Standard 2.0 sau Standard+ 2.0, ai secțiune de Blog și Testimoniale în care îți poți adăuga aceste informații.

10. Cum învăț să folosesc platforma TravelFuse Ecommerce?

Cu noi alături de tine! Îți punem la dispoziție un manual de utilizare al modulului de administrare, organizăm întâlniri de training pe Skype, vei avea o adresă de email și un număr de telefon la care ne poți contacta pentru a ne adresa întrebări.

11. Cum se efectuează plata?

În cazul pachetului Start-up 2.0 nu există taxă de instalare, așadar vei primi doar factura lunară pentru abonament.

Dacă ai ales pachetul Standard 2.0 sau Standard+ 2.0, vei primi la început factura pentru taxa de instalare, care se achită o singură data. Ulterior, vei primi factura pentru abonament lunar.

12. Există avantaje pentru plata abonamentului în avans?

Da, tariful pentru taxa de instalare și pentru abonamentul lunar este mai mic dacă alegi să achiți în avans.

13. Ce se întamplă dacă vreau să renunț la abonament?

Se poate renunța oricând fără nicio penalizare.


Vezi detalii despre pachetele noastre Start-up 2.0, Standard 2.0 și Standard+ 2.0 sau contactează-ne dacă dorești să afli mai multe informații!Vrei să afli și mai multe informații despre Ecommerce? Contactează-ne!Contacteaza-ne!

[Vă informăm că atunci când ne contactați utilizând formularul de contact, colectăm din partea dvs. următoarele date cu caracter personal: {nume, e-mail}. Dacă nu furnizați informațiile obligatorii solicitate în formularul de contact nu veți putea trimite formularul de contact și nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului „Trimite mesajul”, vă dați acordul să colectăm din partea dvs. aceste date cu caracter personal.]