Tehnologia este creată de oameni pentru oameni.

Noi, oamenii de la TravelFuse, avem mulți ani de experiență în domeniul software, timp în care am fost martori la evoluția tehnologiei și la multiplele sale avantaje.

Din 2015 ne dedicăm expertiza exclusiv domeniului turismului și am pornit pe acest drum cu gândul de a revoluționa piața turismului din România.

Ne propunem să oferim partenerilor noștri cele mai bune și complexe soluții software integrate de ofertare și vânzare a pachetelor turistice. Mai mult, ne dorim ca, prin utilizarea produselor noastre, clienții partenerilor noștri să aibă acces la experiența turistică ideală: simplă, de încredere și confortabilă.

Încă de la început suntem onești cu toți cei cu care colaborăm - apreciem fair-play-ul în business.

Suntem proactivi și de aceea, ne preocupăm permanent să ne îmbunătățim produsele pentru ca acestea să ofere cât mai multe beneficii celor care le utilizează.

Echipa noastră este formată din oameni tineri, entuziaști, cu formări profesionale diferite iar fiecare contribuie, cu bagajul său de cunoștințe, la viziunea noastră. Te invit, în rândurile de mai jos, să ne cunoști.

Dacă vrei să vorbim, să afli mai multe detalii despre rezultatele muncii noastre – produsele TravelFuse – contactează-ne.


Natalia

Business Customer Support

Ramona

Sales Representative

Flavia

Business Customer Support

Alexandra

Key Account Executive

Mihăiță

Web Developer

Alex

Web Developer

Alex

Software Architect

George

Project Manager