Tuturor celor care dețin o agenție de turism și își doresc să își dezvolte afacerea și în mediul online.

Oricâți dorești. În funcție de pachetul pe care il alegi, poți folosi platforma fără să integrezi niciun turoperator ci doar să îți adaugi pachetele tale turistice sau, poți alege să integrezi toți turoperatorii pe care îi avem în ofertă. Consultă aici lista turoperatorilor integrați.

Da, este nevoie, întrucât va trebui să soliciți date de conectare API/XML din partea fiecărui turoperator pe care vrei să îl integrezi.

Analizează-ți dorințele, nevoile de business și bugetul iar apoi alege dintre cele 3 pachete de abonament: Start-up 2.0, Standard 2.0 și Standard+ 2.0. Fiecare pachet include o serie de funcționalități specifice care îți pot susține planul de dezvoltare (vezi aici lista tuturor funcționalităților disponibile în funcție de pachet). Dacă dorești mai multe funcționalități poți oricând să faci upgrade până la pachetul Standard+ 2.0 în care sunt incluse toate funcționalitățile actuale și viitoare.

Pachetul Start-up 2.0 te ajută să îți dezvolți un magazin online cu o investiție redusă; ai posibilitatea să integrezi un număr minim de 20 turoperatori, însă beneficiezi de funcționalități limitate.

Pe lângă investiția financiară, pachetul Standard+ 2.0 aduce în plus o serie de funcționalități pe partea de instrumente de promovare online targetată și opțiuni avansate de personalizare.

În funcție de pachetul ales, ai posibilitatea să îți administrezi magazinul online prin schimbarea culorilor, modificarea textelor existente, adăugarea de galerii foto și video la nivel de țară, destinație și hotel/ circuit, modificarea conținutului ofertelor transmise de turoperatori, crearea unui blog etc.

Ofertele se actualizează automat, conform cu sistemele de rezervări ale turoperatorilor pe care ai ales să îi integrezi atât în privința tarifelor, cât și a condițiilor de plată sau anulare pe fiecare ofertă în parte.

Dacă alegi pachetul Standard 2.0 sau Standard+ 2.0, ai secțiune de Blog și Testimoniale în care îți poți adăuga aceste informații.

Cu noi alături de tine! Îți punem la dispoziție un manual de utilizare al modulului de administrare, organizăm întâlniri de training pe Skype, vei avea o adresă de email și un număr de telefon la care ne poți contacta pentru a ne adresa întrebări.

În cazul pachetului Start-up 2.0 nu există taxă de instalare, așadar vei primi doar factura lunară pentru abonament.

Dacă ai ales pachetul Standard 2.0 sau Standard+ 2.0, vei primi la început factura pentru taxa de instalare, care se achită o singură data. Ulterior, vei primi factura pentru abonament lunar.

Da, tariful pentru taxa de instalare și pentru abonamentul lunar este mai mic dacă alegi să achiți în avans.

Se poate renunța oricând fără nicio penalizare.